GET IN TOUCH

Ons verhaal

Ons verhaal

WIJ BRENGEN AMBACHT EN PASSIE SAMEN IN ELKE HANDGEMAAKTE LEKKERNIJ.

Ons verhaal begint met een diepgewortelde liefde voor hoogwaardige ingrediënten en de kunst van het patisseriemaken. Bij Het Nederlands Patisserie Huis is versheid de kern van alles wat we doen. Onze toewijding aan kwaliteit begint met het zorgvuldig selecteren van de allerbeste ingrediënten, en we zijn er trots op dat we uitsluitend werken met verse, fair trade Belgische chocolade van de hoogste kwaliteit.

Elk product dat onze deuren verlaat, is doordrenkt met authenticiteit en vakmanschap, omdat wij geloven dat alleen het beste goed genoeg is.

Wij zijn niet zomaar een patisserie; we zijn een kleine, snel groeiende onderneming met een moderne kijk op lekkernijen. Onze missie is simpel maar krachtig: mensen laten genieten.

Dit zijn wij

Ons verhaal

Of het nu gaat om het toveren van een glimlach op het gezicht, het creëren van een speciaal moment, of het maken van een betekenisvol gebaar. Voor de echte liefhebbers, die houden van pure producten en handgemaakte patisserie, zijn wij de ultieme bestemming.

Bij Het Nederlands Patisserie Huis geloven we in het delen van smaakvolle ervaringen. Onze lekkernijen zijn gemaakt om samen te delen of om gewoon in je eentje van te genieten. Ze zijn perfect als cadeau, een bijzonder gebaar dat meer zegt dan woorden, of gewoon om jezelf te trakteren op een moment van puur genot.

Onze passie voor vernieuwing komt tot uiting in onze constante zoektocht naar nieuwe ingrediënten en unieke combinaties. We experimenteren met gedurfde smaakcombinaties om de meest verrukkelijke sensaties te creëren.

WELKOM IN ONZE WERELD VAN VERFIJNDE LEKKERNIJEN, WAAR GENIETEN EEN KUNST OP ZICH IS.

Onvergetelijke Smaakervaringen

Patisserie Huis en laat ons u meenemen op een reis vol heerlijke ontdekkingen. Hier wordt ambachtelijke perfectie gecombineerd met moderne innovatie, en elk hapje vertelt een verhaal van liefde voor het vak en waardering voor de fijnste ingrediënten.

Dé Perfecte Combinaties

Hier wordt ambachtelijke perfectie gecombineerd met moderne innovatie, en elk hapje vertelt een verhaal van liefde voor het vak en waardering voor de 􀀁jnste ingrediënten. Bij Het Nederlands Patisserie Huis is elk gebakje, elke taart en elke traktatie een kunstwerk op zich, ontworpen om uw zintuigen te prikkelen en uw smaakpapillen te verwennen.

onze

Patissier

Patissier Ontmoet Frank Lemmers, onze bevlogen patissier. Zijn passie voor ambachtelijke perfectie en liefde voor Nederlands Patisserie Huis is elke creatie van Frank een kunstwerk op zich, waar kwaliteit en creativiteit samenkomen. Welkom in zijn wereld van onvergetelijke lekkernijen.

CREATIEF, GEDREVEN, AMBACHTELIJK.

Frank
Frank Lemmers
Patissier
Tovert de allerlekkerste creaties op tafel.