Onze ingrediënten

onze ingrediënten

Onze toewijding aan vakmanschap begint bij de basis: de ingrediënten die we gebruiken.

Bij het Nederlands Patisserie Huis geloven we dat de essentie van buitengewone patisserie begint met de ingrediënten. Daarom selecteren we met de grootste zorg alleen de meest verse en hoogwaardige grondstoffen. 

Onze passie voor perfectie uit zich in elke creatie die we maken, waarbij we enkel de beste ingrediënten gebruiken om een onvergetelijke smaakervaring te garanderen.

Excellence sinds 1911

Callebaut Chocolade

Wij hebben gekozen voor Callebaut, een chocolademerk dat al sinds 1911 synoniem staat voor excellentie. Deze keuze is niet lichtvaardig gemaakt; Callebaut is door chefs wereldwijd verkozen tot de beste Belgische chocolade. Hun toewijding aan vakmanschap en hoogwaardige ingrediënten sluit naadloos aan bij onze eigen principes.

WELKOM IN ONZE WERELD VAN VERFIJNDE LEKKERNIJEN, WAAR GENIETEN EEN KUNST OP ZICH IS.

Welzijn van Cacaoboeren

Bij het Nederlands Patisserie Huis gaan we verder dan alleen de smaak van chocolade. Onze keuze voor Callebaut is ook een bewuste keuze voor het welzijn van de cacaoboeren. Callebaut streeft naar duurzaamheid en ondersteunt al meer dan een eeuw lang cacaoboeren over de hele wereld. Door voor onze chocolade te kiezen, draag je bij aan deze missie en maak je een positief verschil in de levens van degenen die bijdragen aan de creatie van onze heerlijke lekkernijen.

de Hoogste Kwaliteit

Bij het Nederlands Patisserie Huis geloven we dat alleen de combinatie van hoogwaardige verse ingrediënten en de Excellence van Callebaut chocolade de meest onweerstaanbare smaaksensaties kan creëren. Elk gebakje, elke praline en elke lekkernij die ons huis verlaat, vertelt het verhaal van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een toewijding aan vakmanschap.