Taart op Maat

Zoals jij het wilt

Elke gelegenheid is uniek en moet gevierd worden

Bij ons draait alles om het creëren van onvergetelijke momenten met onze handgemaakte, op maat gemaakte taarten van de hoogste kwaliteit.

Of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum, een bruiloft of een andere speciale gelegenheid, wij begrijpen dat de perfecte taart meer is dan alleen een zoete lekkernij. Het is een weerspiegeling van uw smaak, stijl en persoonlijkheid. Daarom staan wij klaar om uw dromen tot leven te brengen met onze op maat gemaakte creaties.

Frank Lemmers

Onze patissier

Eigen Smaak

Onze taarten worden met de grootste zorg en aandacht voor detail bereid, met alleen de allerbeste ingrediënten. Wat uw smaak ook is, wij luisteren naar uw wensen en creëren een taart die precies bij u past. Of u nu houdt van klassieke smaken zoals vanille en chocolade, of liever iets avontuurlijkers wilt proberen, wij zorgen ervoor dat elke hap een genot is voor uw zintuigen.

Persoonlijk

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om taarten te voorzien van logo's, foto's of andere (eetbare) afbeeldingen, waardoor uw taart nog persoonlijker en unieker wordt. Of het nu gaat om het bedrijfslogo voor een zakelijk evenement of een foto van uw dierbaren voor een verjaardagsfeest, wij zorgen ervoor dat uw boodschap op een smaakvolle manier wordt overgebracht.

Taarten op maat

Wij maken precies wat jij wilt

Bij het Nederlands Patisserie Huis streven we ernaar om aan al uw wensen te voldoen en uw verwachtingen te overtreffen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw droomtaart te bespreken en laat ons u helpen bij het creëren van een onvergetelijk moment dat nog lang zal blijven nazinderen.