Zakelijk

Zakelijk

Ontdek onze Smakelijke Geschenken

Welkom bij het Nederlands Patisserie Huis, waar we trots zijn op onze handgemaakte lekkernijen, bereid met ambacht en verse ingrediënten. Onze exclusieve geschenken worden met liefde en vakmanschap samengesteld, speciaal voor u op maat gemaakt.

Ontdek de authentieke smaken van onze ambachtelijk bereide delicatessen, perfect geschikt voor zakelijke bijeenkomsten en feestelijke gelegenheden. Elk item wordt zorgvuldig met de hand vervaardigd, waardoor u kunt genieten van een unieke en onvergetelijke ervaring.

Frank Lemmers

Onze patissier

Relatie- En Kerstgeschenken

Geef uw relaties en klanten een geschenk dat hen écht laat proeven van vakmanschap en kwaliteit. Onze verrukkelijke selectie van handgemaakte lekkernijen is een ware traktatie voor de zintuigen, samengesteld met alleen de meest verse en hoogwaardige ingrediënten.

Eigen Logo & Huisstijl

Of het nu gaat om het bedanken van klanten tijdens de feestdagen, het verrassen van uw toegewijde team of het versterken van relaties, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Onze delicatessen zijn niet alleen van hoogwaardige kwaliteit, maar kunnen ook volledig worden gepersonaliseerd met uw eigen logo en huisstijl, waardoor uw geschenk echt uniek wordt.

Nederlands patisserie huis

De lekkerste zakelijke geschenken

Kies voor originaliteit en klasse bij het geven van geschenken. Ontdek de mogelijkheden bij het Nederlands Patisserie Huis en maak van ieder moment een smaakvolle ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw volgende zakelijke geschenk tot in de perfectie verzorgen.